יו”ר חבר הנאמנים – מר פדול מזאוי

פפפמשנת 1995 ועד היום שותף ומנכ"ל מזאוי פרסומאים בע"מ (משמש גם כראש מחלקת פלנינג-קריאטיב במשרד) – משרד פרסום מוביל שמתמחה בפרסום המכוון למגזר הערבי בישראל ומטפל בתקציבי הפרסום והשיווק של חברות ישראליות ובינלאומיות. בין לקוחות המשרד נמנים בין היתר: קונצרן שטראוס, בזק, מעבדות מטרנה, מחלבות יטבתה, בנק מרכנתיל דיסקונט, רקיט בנקיזר, קבוצת סנו, פפסיקו, קניוני עזריאלי ואחרים.

'מזאוי' נותן שירותי פרסום ויחסי ציבור בהתנדבות למספר עמותות ומיזמים ישראליים ביניהם: ארגון בטרם, כפר נהר הירדן (כפר נופש לחולי סרטן) ואחרים.

החל משנת 2007 ועד היום מכהן כחבר דירקטוריון ונשיא המשרדים המרכזיים לאומנות, פרסום ויחסי ציבור בלשכת המסחר האירופית EEIG בבריסל. (President of the Central Office for Art, Advertising and PR- The European Economic Chamber EEIG, Brussels)

שותף, ויו"ר משותף בחברת האחזקות Harris Mazzawi International LLC, יוטה, ארה"ב.
שותף בכיר ב- WELLBE, סטאראפ ישראלי עם טכנולוגיה מתקדמת לזיהוי ושליטה במתח הנפשי.
שותף ויו"ר משותף בדירקטריון 'אמפת'י גרופ' – חברה שמתעסקת בחיבור בין שונים.
ייזם, שותף ויו"ר ב- SANABIL DIGITAL, סטארט-אפ לפרסום בדיגיטל, מדיה סיטי, מנצ'סטר, אנגליה.
ייזם ושותף ב- SHARQ DIGITAL, חברה ישראלית לאיתור משתמשים וקניית מדיה בדיגיטל וברשת החברתית.
2010 ועד 2013 – חבר הנהלה באיגוד חברות הפרסום בישראל.
2009 ועד 2013 – עמד בראש ועדת המחקר וחבר בפורום המייסדים של סקר TGI – (מחקר המדיה המקיף והראשון למגזר הערבי בישראל שעורך 'סינגל סורס' ובחסות איגוד חברות הפרסום).
1997 עד היום – מרצה אורח בנושא: תקשורת חזותית, פרסום ושיווק במספר מכללות ואוניברסיטאות בארץ ובחו"ל מביניהם: BYU – Brigham Young University, USA, CMU בריסל ואחרים.
מ-2012 ועד 2016, חבר בוועד המנהל וחבר הנאמנים במכללה האקדמית עמק יזרעאל.
מ- 2015 – מהמייסדים וחבר במעגל "שלום וחיים משותפים" בחסות שגרירות ארצות הברית לקידום חיים משותפים בישראל.
מ- 2005 ועד היום – פעיל חברתי להעמקת השתלבות החברה הערבית במדינה.
מ- 2010 עד 2014, חבר בהנהלה הבינלאומית של יוזמות קרן אברהם – העמקת השותפות הערבית יהודית.
1995 ועד 2004- קיבל מספר פרסים בישראל ובעולם בתחום התקשורת החזותית ביניהם: פרס ראשון בתחרות בינלאומית לעיצוב קונספט סמל 'כנס החיים הבינלאומי' שנערך באיטליה– העבודה נבחרה אישית ע"י האפיפיור יוחנן פאולוס השני (שהזמין אותו כאורח כבוד לוותיקן ולכנס). העבודה הוצגה במוזיאון "וותיקן", עיצוב לוגו פתיחת שנת המליניום בנצרת – מטעם החברה הממשלתית לתיירות ועוד.
1995-2000 – מרצה בכיר בנושא תקשורת חזותית ופרסום בבית הספר לעיצוב "אסכולה לעיצוב" –תל אביב.
1996-2001, ממייסדי שלוחת 'אסכולה נצרת', ומרצה בכיר בבית הספר לעיצוב "אסכולה" – נצרת (בית ספר שהוקם במיוחד להכשרת אנשי קריאטיב ופרסומאים במגזר הערבי ובמטרה לתת מענה לצורך שוק והגברת המודעות אודות מקצועות השיווק והפרסום).
2005- ועד 2007, שימש כחבר הנהלה ואחד ממייסדי עמותת "אבחאת'" (מחקרים) שמטרתה בניית צוות חוקרים צעירים ועידוד המחקר באוכלוסייה הערבית.
1992-1994 אחראי על עיצוב והכנת מצגות הדרכה במשרד החינוך והתרבות במרכז הפדגוגי בנצרת.
1993 ועד 2014 – השתתף בעשרות הצגות בתערוכות (הצגות יחיד וקבוצתיות) בגלריות ומרכזי תרבות בארץ ובעולם בקליגרפיה / טיפוגרפיה (כתיבת יד אומנותית בערבית).