כנס לתלמידי מחקר – "דרכים לאריכות חיים בריאים 2017" – 15 באוקטובר 2017 – אוניברסיטת בר אילן
ברצוננו להביא לידיעתכם את הכנס לתלמידי מחקר – "דרכים לאריכות חיים בריאים 2017" ,
שיתקיים ב- 15 באוקטובר 2017, באוניברסיטת בר אילן, בנין 206
בשל הזדקנות אוכלוסיית העולם ואוכלוסיית ישראל בפרט והעלייה הנובעת מכך בנטל הכלכלי ובמחלות הלא-מידבקות הקשורות להזדקנות, יש צורך דחוף לקדם את חקר ההזדקנות והמחלות הקשורות להזדקנות כאמצעי לשיפור תוחלת החיים הבריאים עבור האוכלוסייה המבוגרת.
על מנת לעודד דיון אקדמי וציבורי בנושא הביולוגיה של ההזדקנות, אריכות ואיכות החיים, יתקיים הכנס "דרכים לאריכות חיים בריאים 2017" שיתקיים באוניברסיטת בר-אילן, באולם הננו-טכנולוגיה (בנין 206), ב-15 לאוקטובר 2017.
הכנס ייערך במסגרת "חודש האזרח הוותיק". בכנס ישתתפו מדענים מובילים רבים מתחום חקר ההזדקנות בארץ (להלן תוכנית הכנס). הכנס ישלב חלק מדעי מקצועי ודיון על חשיבות קידום המחקר הביו-רפואי של ההזדקנות כמשימה לאומית. הכניסה חופשית, אך יש להירשם מראש.
לפרטים והרשמה
ISRAELILONGEVITY@gmail.com
http://www.longevityisrael.org/conference.html
http://www.longevityforall.org/pathways-to-healthy-longevity-2017-october-15-bar-ilan-university-program/