זוכים סדרתיים במלגת המר

הנהלת האקדמית עמק יזרעאל מברכת את קולר שיר, בוגרת החוג לסוציולוגיה ולמדע המדינהעל זכייתה במלגת המר ומאחלת לה הצלחה בהמשך דרכה האקדמית.

זו השנה השלישית בה זוכה בוגר המכללה במלגה היוקרתית. בשנה שעברה זכתה במלגת המר הדר אליאש בוגרת החוג לתקשורת והתכנית לב.א. מצטיינים, ולפניה זכה דוד בן שטרית  – גם הוא בוגר החוג לתקשורת והתכנית לב.א. מצטיינים.

תכנית המלגות ע”ש זבולון המר ז”ל, מיועדת לסטודנטים אשר סיימו את התואר הראשון שלהם במוסד אקדמי ישראלי שאיננו אוניברסיטה וממשיכים לתואר שני מחקרי באוניברסיטאות. מטרות התכנית הן לעודד את המצוינות במכללות ובמוסדות להשכלה גבוהה שאינם אוניברסיטאות, לרבות המכללות להכשרת עובדי הוראה והמוסדות החוץ תקציביים, ולתמרץ מעבר פתוח של סטודנטים ללימודי תואר שני מחקרי באוניברסיטאות.
מלגת המר היוקרתית היא מלגה מלאה בהיקף של כ 40,000 ש"ח השנה לתקופה של שתי שנות לימוד.