מתעניינים בלימודים ורוצים להתייעץ איתנו?

סמסטר ב' תש"פ בצל התרחבות נגיף הקורונה – עדכון הנחיות

5 כללים להקטנת הסיכוי להדבק בקורונה

15.3.2020
סטודנטים יקרים,

המצב החדש מצריך מכולנו להתמודד עם אתגרים חדשים, גם בלמידה מרחוק.

אנו מודעים לקשיים בהתחלת למידה באופן שונה ושאינו מוכר. יחד עם זאת, זהו צו השעה ועל כן על כולנו להתאזר בסבלנות ולאט לאט כולם יצליחו.

אנו מודעים כי ייקח כמה ימים עד שכולכם תתארגנו.

להורדת אופיס לחצו כאן

לצפייה במדריכים ללמידה מרחוק (מהמחשב וממכשיר נייד) לחצו כאן

סטודנטים יקרים, אנו ממליצים לפנות לחברים וחברות שלכם על מנת שיסייעו לכם בהתקנה והתחברות. כמו כן, נציגי אגודת הסטודנטים ישתדלו לסייע ולתת מענה ככל שניתן.

מי שעדין לא מסתדר עם חברים ובעזרת המידע שנשלח, ניתן לשלוח הודעות דרך תחנת המידע למנהל תלמידים ונשתדל להשיב לפונים בהקדם. נא לא לשלוח הודעות חוזרות, אנו בעומס ונשיב לכולם. סבלנות.

בברכת בריאות איתנה לכולם,

———————————————-

13.3.20

לסגל ולסטודנטים שלום רב,

יום שישי 13.3.20 לא יתקיימו לימודים.

החל מיום ראשון, 15.3.20 נעבור ללמידה מרחוק. שירות ותמיכה יינתנו על ידי הסגל המנהלי בקמפוס.

במהלך השבוע הבא, בכל קורס המרצה ישלח הודעה לסטודנטים על אופן ההוראה מרחוק.

בחינות מועדי ב' ביום ראשון 15.3.20 וביום שני 16.3.20 יתקיימו במועדיהן כמתוכנן, בקבוצות קטנות של עד 5 סטודנטים בכל כיתה.

סטודנט בבידוד מחויב לא להגיע ויהיה זכאי למועד בחינה מיוחד.

ניתן להתעדכן בכיתות הבחינה המעודכנות – בתכנית הבחינות בתחנת המידע או באפליקציה.

בברכת הצלחה ובריאות,

בתקווה לימים בריאים ובטוחים לכולנו,

12.3.20

לסטודנטים שלום רב,

בשל התפשטות נגיף הקורונה ועל פי הנחיות החדשות של משרד הבריאות שפורסמו בערב 11.3.20  הרינו להודיעכם כי :

1.הלימודים במכללה מתקיימים ביום חמישי 12.3.20 כסדרם.  בשלב זה אין הנחייה על מעבר ללמידה מרחוק.

1. על פי הנחיות משרד הבריאות החדשות מיום 11.3.20 אין לקיים קורסים מעל 100 סטודנטים.

1. הקורס היחידי מחר 12.3.20 בו רשומים מעל 100 סטודנטים הוא : "היבטים נבחרים בסיעוד המבוגר הפנימי 2 " בחוג לסיעוד, קוד קורס 18032, המרצה מר יגאל זלטקין, המתקיים מחר יום חמישי 12.3.20 בין השעות 14:15-17:45, לסטודנטים הרשומים לקורס תצא הודעה בנפרד.

1. לגבי קורסים נוספים בהם רשומים מעל 100 סטודנטים, המתקיימים בשבוע הבא, תצא הודעה בנפרד.

בברכה,

סגל וסטודנטים יקרים,

עדכון הנחיות משרד הבריאות – התפשטות נגיף הקורונה

בהמשך להודעות קודמות – על פי הנחיות מעודכנות של משרד הבריאות מיום 9.3.20 בנוגע לשבים מחו"ל :
החל מיום 9.3.20 בשעה 20:00 כל תושב ישראל החוזר לארץ מחו"ל מכל מדינה שהיא חייב בבידוד בית למשך 14 יום ממועד חזרתו.
כמו כן, השבים לישראל מכל יעד בעולם, שהגיעו לישראל ב 14 הימים האחרונים, ומפתחים תסמינים של חום מעל 38 מעלות, שיעול, קשיי נשימה או תסמין נשימתי אחר, נדרשים להיכנס לבידוד ביתי באופן מיידי ולהתקשר למוקד 101 של מד"א להמשך בידוד רפואי ולא להגיע למרפאת קופת חולים ולא לחדר מיון.

בנוסף, כל אלו ששהו במקומות בהם שהו נדבקי קורונה לפי פרסומי משרד הבריאות המתעדכנים כל העת יותר מ – 15 דקות, חייבים גם הם בבידוד ביתי.

על כולנו לעקוב אחר הנחיות משרד הבריאות המתעדכנות כל העת.  לעדכוני הנחיות משרד הבריאות ראו:   https://www.health.gov.il/Subjects/disease/corona/Pages/default.aspx

בכפוף להנחיות משרד הבריאות להלן הנחיות המכללה:

1.סטודנטים החייבים בבידוד ביתי על פי הנחיות משרד הבריאות נדרשים להקפיד על כך ולא להגיע למכללה. כמובן שהיעדרות זו מותרת ואף מחייבת ולא תיחשב במניין ההיעדרויות.

2.סטודנטים שיעדרו מבחינה עקב שהותם בבידוד על פי הנחיות משרד הבריאות יהיו זכאים למועד חריג, בכפוף להגשת בקשה במועדים שיפורסמו לכך.

3.לתשומת לבכם, אם עפ"י הנחיות משרד הבריאות נדרשתם לשהות בבידוד, אנא דווחו על כך לדיקנט הסטודנטים בצרוף טופס הדיווח על בידוד שמילאתם למשרד הבריאות, לכתובת הדוא"ל : moranb@yvc.ac.il

בשום מקרה אין להגיע פיזית למכללה לשם מסירת המידע.

4.חברי סגל אקדמי או מנהלי אשר על פי הנחיות משרד הבריאות שוהים בבידוד ידווחו על כך באופן מיידי במייל לגב' חופית שער ממחלקת משאבי אנוש hofits@yvc.ac.il בצירוף עותק טופס הדיווח למשרד הבריאות.

למען בריאות כולנו, אנא שמרו על כללי ההגיינה הנדרשים על מנת למנוע הידבקות בנגיף.

ביום ראשון הקרוב, 8.3.20 נפתח את סמסטר ב' תש"פ. הסמסטר מתחיל בצל התרחבות נגיף הקורונה בישראל.

סטודנטים שחייבים בבידוד ביתי על פי הנחיות משרד הבריאות נדרשים להקפיד על כך ולא להגיע למכללה. כמובן שהיעדרות זו מותרת ואף מחייבת ולא תיחשב במניין ההיעדרויות.

לתשומת לבכם, אם עפ"י הנחיות משרד הבריאות נדרשתם לשהות בבידוד, אנא דווחו על כך לדיקנט הסטודנטים בצרוף טופס הדיווח על בידוד שמילאתם למשרד הבריאות, לכתובת הדוא"ל : moranb@yvc.ac.il

לפי הנחיות משרד הבריאות (נכון לעכשיו) כל מי שחזר מסין, הונג-קונג, תאילנד, יפן, מקאו, דרום קוריאה, איטליה, ספרד, אוסטריה, גרמניה, שוויץ וצרפת – חייב בבידוד ביתי של שבועיים.

כאלו ששהו במקומות האלה למעבר בין טיסות (connection) אינו חייב בבידוד, למעט איטליה – גם מי שהיו רק במעבר בין טיסות באיטליה חייבים בבידוד.

בנוסף, כל אלו ששהו במקומות בהם שהו נדבקי קורונה )לפי פרסומי משרד הבריאות( יותר מ – 15 דקות, חייבים גם הם בבידוד ביתי.

לעדכוני הנחיות משרד הבריאות ראו:  https://www.health.gov.il/Subjects/disease/corona/Pages/default.aspx

הקפדה על הנחיות הבידוד קריטית, ואנו חוזרים ומבקשים מכל אחד ואחת מכם לציית להוראת הבידוד, לטובת כולנו.

אנא,  הרבו לשטוף ידיים במים וסבון למשך 20 שניות!

עוד עצות טובות ראו מטה.

בברכת סמסטר מוצלח ובריא.