עדכון קולות קוראים לאוכלוסיית יוצאי אתיופיה ע"ש מנחם בגין לשנת 2017

משרד המדע, הטכנולוגיה והחלל החליט להוקיר את זכרו של מנחם בגין, ראש הממשלה השישי של מדינת ישראל, באמצעות הענקת מלגות על שמו, לאוכלוסיית יוצאי אתיופיה הלומדים לתואר ראשון או שני או שלישי ולמשתלמים לפוסט-דוקטורט לשנת 2017.

בשל כך, עדכנו את הקולות הקוראים באתר המשרד.

יודגש כי למעט שינוי זה לא נעשו שינויים נוספים בקולות הקוראים ובטפסים וכי הקישורים לקולות הקוראים שהועברו אליכם ומועדי ההגשה נשארו בעינם.
קול קורא למלגות לתלמידי תואר ראשון לאוכלוסיית יוצאי אתיופיה לשנת הלימודים תשע"ז
.

מועד אחרון להגשה:

הבקשות תגענה אל המשרד באמצעות הדואר האלקטרוני, לא יאוחר מיום שני, כט' באדר תשע"ז, 27.3.2017 לכתובת: milgot@most.gov.il

העתקים הקשיחים יתקבלו במשרד לא יאוחר מיום 30.3.2017.

1. קול קורא למלגות לתלמידי תואר שני או שלישי ולמשתלמים לפוסט-דוקטורט לאוכלוסיית יוצאי אתיופיה לשנת הלימודים תשע"ח.

מועד אחרון להגשה:

הבקשות תגענה אל המשרד באמצעות הדואר האלקטרוני, לא יאוחר מיום שני, יב' באייר תשע"ז, 8.5.2017 לכתובת: milgot@most.gov.il

העתקים הקשיחים יתקבלו במשרד לא יאוחר מיום 11.5.2017.