Save the date – MSCA RISE Info Day

We are happy to invite you to our MSCA RISE (Marie Skłodowska-Curie Actions info day, organized in cooperation with the Research Executive Agency of the European Commission.

Research and Innovation Staff Exchange (RISE) funds short-term exchanges of personnel between academic, industrial and commercial organisations throughout the world.

It helps people develop their knowledge, skills and careers, while building links between organisations working in different sectors of the economy, including universities, research institutes and SMEs.

The event will take place at the Israel Innovation Authority offices 4 Hayarden St. Airport City (room no. 415, at 4th floor), on  Thursday, 29 November 2018, 09:00-17:00.

The invitation letter, the final agenda and the practical details will follow in due course. Until then, please mark these dates in your agenda.