United States – Israel Binational Science Foundation (BSF) “Regular” and “Start-up” Programs 2018 calls open The BSF website will open on September 1, 2018 for submissions to its “Regular” and “Start-up” Programs in the following disciplines:

• Chemistry
  • Computer Sciences
  • Earth, Ocean and Atmospheric Sciences (including “Physical oceanography/limnology” & “aquatic geochemistry”)
  • Economics
  • Energy Research
  • Environmental Research
  • Materials Research
  • Mathematical Sciences
  • Physics
  • Sociology
  • Psychology (excluding Psycho-biology)

A “Start-up” applicant may be no more than 10 years since the completion of PhD/MD studies.   Details on the programs and Guidelines will be published in the near future.

Deadline for investigators in the regular grant program: November 20, 2018, 5 pm Israel time (10 am, EST) Deadline for institutional authority approval: For Israeli Institutions – November 22, 2018, 5 pm Israel time; for U.S. Institutions – November 27, 2018, 10 am, EST. Deadline for receipt of 1 paper copy (printed on both sides) in BSF office: November 27, 2018, 5 pm Israel time (10 am, EST)

For more details : file:///C:/Users/felixn/AppData/Local/Packages/Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe/TempState/Downloads/BSF-Instructions%20(1).pdf