אודות

ברוכים הבאים למכללה האקדמית עמק יזרעאל ע"ש מקס שטרן

נוף המכללהבאקדמית עמק יזרעאל לומדים כ – 5,200 סטודנטים וסטודנטיות במגוון מסלולי לימוד. האקדמית מוסמכת להעניק לבוגריה תואר B.A. ותואר M.A. בוגרים רבים שיצאו מעמק יזרעאל התקבלו לתארים מתקדמים באוניברסיטאות בארץ ובחו"ל ורבים אחרים השתלבו בתפקידים מובילים בשוק העבודה.

לצד הלימודים התיאורטיים מקיימת האקדמית "פרקטיקום" –התנסות מעשית בתחום הלימודים. הסטודנטים מקבלים הזדמנות במסגרת הלימודים לצאת ולהתנסות בעבודה בתחום בו בחרו. ההתנסות מלווה בהדרכה אקדמית ובהדרכה מקצועית יישומית. בתקופה בה מעבר לתואר דורשים המעסיקים גם ניסיון, ההתנסות מהווה כרטיס כניסה לארגונים ולמוסדות רבים במשק.

בעמק יזרעאל אנו מקפידים על גיוסם של טובי המרצים בישראל, והם מחויבים לשמירה על רמה אקדמית גבוהה לצד הקפדה על איכות ההוראה. בקמפוס פועלים מכוני מחקר, המהווים אבן שואבת לאנשי אקדמיה וחוקרים.

בעמק יזרעאל אנו שמים דגש מיוחד על יחס אישי לסטודנט. מדיניות הדלת הפתוחה היא חלק ממערכת התמיכה העוטפת את הסטודנט.

הביקוש ללימודים בעמק יזרעאל גדול ולטובת סטודנטים המגיעים מישובים מרוחקים נבנו מעונות חדישים ומרווחים. מתוך מודעות לצורך בפרטיות בתקופת הלימודים, האקדמית עמק יזרעאל היא מהמוסדות הבודדים בארץ המספקים חדרים פרטיים מרוהטים בדירות הסטודנטים לצד מגוון שירותים נלווים כמו: חדר כביסה, מכולת, חדר מחשבים, מועדון סטודנטים ועוד.

האקדמית שוכנת בלב הנופים הציוריים של עמק יזרעאל. לסביבה הירוקה תפקיד מרכזי בעיצוב האופי הייחודי של חוויית הלימודים בקמפוס.

האקדמית פועלת כגוף ציבורי מתוקצב ושכר הלימוד זהה לשכר הלימוד באוניברסיטאות.

רוצה לקבל שיחה מיועץ.ת הלימודים שלנו?