יו”ר הוועד המנהל – גב' אורנה ברביבאי

אורנה ברביבאיאורנה בַּרְבִּיבָאי, כיהנה כראש אגף כוח האדם בצה"ל, בדרגת אלוף. היא הקצינה הראשונה בתולדות צה"ל שנשאה דרגה זו במינוי קבע.
ברביבאי, נולדה ברמלה וגדלה בעפולה. בתם של צילה טויס, עולה מעיראק, ואלי שוחטמן, עולה מרומניה. בת למשפחה בת שמונה ילדים.התגייסה לצה"ל בשנת 1981 ואת מרבית שירותה עשתה בחיל השלישות. היא פיקדה על קורס קציני שלישות בבה"ד 11, שימשה ראש מדור נשים בבקו"ם, מפקדת לשכת הגיוס באר שבע, שלישת אוגדת מילואים, ראש ענף מיון ושיבוץ במפקדת זרוע היבשה וראש מחלקת סגל בזרוע היבשה, מאז הייתה לפורצת דרך בקרב נשים בצה"ל. בנובמבר 2003 מונתה לשלישת פיקוד המרכז, השלישה הפיקודית הראשונה בתולדות צה"ל, בספטמבר 2005 קודמה לדרגת תת-אלוף ומונתה לקצינת שלישות ראשית, בתקופה שבה הוכפף החיל לזרוע היבשה, והייתה האישה הראשונה שמונתה למפקדת חיל שאינו חיל נשים. בדצמבר 2006 מונתה לראש חטיבת כוח האדם בזרוע היבשה.

ביוני 2008 מונתה לראש מטה אגף כוח האדם (אז עדיין בשמו "אגף משאבי אנוש"). באותה שנה נבחרה על ידי העיתון "גלובס" לאחת הנשים המשפיעות ביותר בישראל.
ב-23 ביוני 2011 מונתה לראש אגף כוח האדם והועלתה לדרגת אלוף, ובכך הפכה לקצינה הראשונה בתולדות צה"ל בדרגה זו, במינוי קבע.
בטקס הדלקת המשואות ביום העצמאות תשע"ד (2014) נבחרה ברביבאי להשיא משואה.
באוקטובר 2014 סיימה את תפקידה ופרשה מצה"ל. לאחר שפרשה מהמערכת הצבאית מונתה ליו"ר מגבית התרומות של קרן ויצ"ו בישראל וב-2015 למנכ"לית הקרן התאגידית פילנטרופית למיזמים לאומיים. ברביבאי חברה בוועד המנהל של ארגון "מעוז" וכן מרצה באוניברסיטת בר-אילן בנושא משאבי אנוש.

בספטמבר 2015 נבחרה לכהן כיו"ר הוועד המנהל של המכללה האקדמית עמק יזרעאל.

ברביבאי בעלת תואר ראשון במדעי החברה והרוח מאוניברסיטת בן-גוריון ותואר שני במדעי החברה מאוניברסיטת חיפה. בוגרת המכללה לביטחון לאומי וקורס "מפנה", קורס ניהול לדרג הבכיר בצה"ל.ברביבאי נשואה, אם לשלושה ומתגוררת בגבעתיים.